Tehnologije

 • Opasnosti koje vrebaju u cyber prostoru i izazovi sa kojima se pojedinci, kompanije, države i čitavo digitalno društvo svakodnevno susreću, nameću pitanje kako obezbediti nesmetan rast biznisa i zaštititi privatnost u digitalnoj eri? 


  Kompanije su u stalnom riziku od kompromitovanja i gubitka podataka, ugrožavanja servisa koje pružaju svojim korisnicima, gubitka novca i reputacije. Oporavak od cyber napada i ponovno uspostavljanje poverenja kod krajnjih korisnika je složen, skup i dugotrajan proces. Da bi smanjile rizike poslovanja, kompanije sve veću pažnju posvećuju kreiranju proaktivnih bezbednosnih strategija, a na tom putu im je potrebna ekspertska podrška.  


  U nama ćete pronaći partnera koji vam može pomoći da kreirate cybersecurity strategiju skrojenu po meri vašeg biznisa, analizirate ranjivost i rizike unutar vaše organizacije, a naš ekspertski cybersecurity tim će potom dizajnirati i implementirati najoptimalnija cybersecurity rešenja u vaše IT okruženje i učiniti vaše puteve rasta bezbednijim. 


  Da bismo maksimalno zaštitili vaše poslovanje, primenjujemo arhitekturalni cybersecurity model koji podrazumeva slojevitu zaštitu na svim ključnim tačkama vašeg informacionog sistema i integraciju različitih IT security rešenja u jedinstven sistem. Ovaj model zaštite se pokazao najboljim u savremenoj cybersecurity praksi, jer omogućava kompletnu vidljivost saobraćaja u vašoj mreži, granularnu kontrolu, brzu i efikasnu zaštitu od svih sigurnosnih pretnji kao i detaljnu analizu i forenziku u slučaju pokušaja napada.

 • Sve više kompanija i organizacija uviđa prednosti premeštanja svojih sistema i podataka u cloud, ali provajderi ovih usluga uvek navode da ste za bezbednost vaših podataka odgovorni samo vi. Uloga Cloud Security rešenja je da obezbede sve funkcionalnosti tradicionalne IT zaštite i omoguće organizacijama da iskoriste prednosti Cloud computing-a, a da istovremeno budu sigurne da će njihovi podaci biti bezbedni, a zahtevi vezani za privatnost podataka ispunjeni.

  Imamo rešenja za sve vaše bezbednosne izazove.

 • U kritičnu infrastrukturu se ubrajaju sve grane industrije od strateškog značaja za funkcionisanje države. Ovo poimanje se razlikuje od države do države, ali se nekoliko grana industrije uvek svrstava u kritične kao što su proizvodnja i distribucija električne energije, snabdevanje vodom i prečišćavanje vode, rudarska industrija, avio i železnički saobraćaj.

  Sa omasovljavanjem primene IoT tehnologija u auto industriji, pametnim gradovima (Smart Cities), Smart Grid mrežama, medicini, ali i kućnim i personalnim uređajima koji su povezani na internet povećavaju se rizici koji mogu drastično uticati na bezbednost ljudi i resursa od vitalnog značaja. Kada uporedimo rizike i posledice napada na ICS ili IoT mreže u odnosu na klasične IT mreže, razlika je neuporediva. 


  U slučaja neovlašćenih upada u IT mreže posledice su više materijalne prirode (otkrivanje tajni, podataka, gubitak novca), dok su posledice napada na kritične sisteme paralisanje zemlje i ugrožavanje ljudskih života. Zato je zaštita kritične infrastrukture apsolutni prioritet.


  U ovoj oblasti PULSEC tim vam donosi različita rešenja. 


Prijavite korupciju i prevare putem imejl-adrese [email protected].

Ukoliko imate potrebu da nam se obratite prigovorom, predlažemo da to učinite putem imejl-adrese [email protected].


© PULSEC. All rights reserved.
Design by Moye Design.