Čuvari vašeg biznisa

PULSEC je tehnološka kompanija specijalizovana za dizajn i implementaciju naprednih cybersecurity rešenja.

O nama

PULSEC je tehnološka kompanija specijalizovana za dizajn i implementaciju naprednih cybersecurity rešenja. Imamo lokalno prisustvo u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Austriji.

Fokusirani smo na zaštitu naših klijenata, njihovih podataka i njihovih korisnika.

Domensko znanje u oblasti informacione bezbednosti i dokazana metodologija u kombinaciji sa inovativnim cybersecurity rešenjima su naše oružje za odbranu vašeg biznisa od cyber pretnji.

Bilo da ste državna institucija, javno ili privatno preduzeće ili da pripadate specifičnoj industriji, mi smo vaš pouzdan partner u prevazilaženju bezbednosnih izazova sa kojima se svakodnevno suočavate u ovom novom povezanom svetu.

Misija i vizija

Putevi rasta kompanija u digitalnoj eri skopčani su sa zaštitom digitalnih resursa koji ne prepoznaju granice. Naša inovativna cybersecurity rešenja i jedinstvena metodologija pomažu biznisima da smanje rizike poslovanja i putovanje razvoja učine bezbednim.

Želimo da postanemo partner od poverenja kompanijama i organizacijama u delu upravljanja cybersecurity procesima, primenom proaktivne bezbednosne stategije i najsavremenijih tehnoloških alatki u odbrani ključnih kompanijskih resursa.

PULSEC tim

Cybersecurity je industrija koja se menja velikom brzinom. Da bi se ostalo na vrhu igre potrebna je stalna edukacija i posvećenost. Naš tim eksperata kombinuje iskustvo, konstantnu edukaciju i dokazanu metodologiju da bi vam omogućio najbolju zaštitu. Mi znamo da samo dobro obučeni timovi mogu biti u koraku sa konstantnom evolucijom cyber pretnji. Naša metodologija je pažljivo dizajnirana da bi našim klijentima obezbedila najbolja rešenja za njihove potrebe. PULSEC tim sa ponosom i odgovornošću može da zaštiti vaš biznis od svake vrste cyber napada.


Prijavite korupciju i prevare putem imejl-adrese [email protected].

Ukoliko imate potrebu da nam se obratite prigovorom, predlažemo da to učinite putem imejl-adrese [email protected].


© PULSEC. All rights reserved.
Design by Moye Design.