Budite uspešni u onome što radite.
Zaštitite svoje poslovanje.

 • Finansijski sektori

  Poverljivi podaci sa kojima barata finansijski sektor čine ga izuzetno ranjivim, ne samo sa aspekta ličnih podataka klijenata i zaposlenih već i drugih osetljivih kategorija kao što su ugovori, strateški planovi i slično. Još jedan od izazova jeste i usklađenost internih bezbednosnih regulativa sa GDPR ili PCI DSS regulativama.

  PULSEC tim ima višegodišnje iskustvo u prevazilaženju najkompleksnijih security izazova u ovom sektoru i pouzdan je cybersecurity partner bankama i osiguravajućim kućama u regionu Zapadnog Balkana.

 • Telekom operateri

  Srž poslovanja svakog telekom operatera je da svojim korisnicima ponudi najsavremenije usluge u oblasti mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka, te da korisnički servisi budu pouzdani i dostupni u svakom trenutku.

  Naš ekspertski tim je vaša desna ruka, ne samo u zaštiti kritičnih servisa već i obezbeđivanju maksimalne dostupnosti servisa. 

 • Državne institucije

  Državne institucije barataju ogromnom količinom osetljivih podataka građana i konstantno su na meti cyber podzemlja inspirisanog različitim motivima, kada je reč o zloupotrebi podataka ili neovlašćenom pristupu digitalnim resursima države. 

  PULSEC specijalizovana rešenja za zaštitu izuzetno osetljivih podataka, omogućavaju državnim institucijama da smanje bezbednosne rizike i upravljaju podacima u svemu i u skladu sa propisanim regulativama. 

 • Energetika

  Energetski sektor je od vitalnog značaja za funkcionisanje države, zato je na udaru pojedinaca i grupa iz cyber podzemlja. Na pragu četvrte industrijske revolucije, koja zagovara veću operativnu efikasnost poslovanja kroz automatizovane poslovne procese, Energetski sektor čini ranjivijim nego ikad, jer je dizajniran tako da ne zadovoljava savremene cybersecurity standarde.  

  Zato je nadogradnja i zaštita kritične infrastrukture, u koju spadaju ICS mreže i IoT infrastruktura, apsolutni prioritet, kako bi se sprečile katastrofalne posledice kao što su paralisanje zemlje i ljudske žrtve.  

  PULSEC prati i primenjuje svetske trendove u delu cyber zaštite sistema za upravljanje industrijskim postrojenjima, SCADA sistema i IoT infrastrukture.

 • Velika i javna preduzeća

  U eri digitalne ekonomije, savremene kompanije sve veći fokus stavljaju na „security first“ princip u poslovanju, kako bi obezbedile nesmetan rast i razvoj svoj biznisa. PULSEC tim ima višegodišnje iskustvo u dizajnu i implementaciji sveobuhvatnih cybersecurity rešenja za komercijalni sektor i pouzdan je partner mnogim kompanijama na širem tržištu Evrope.

 • Zdravstvo

  Zdravstvene ustanove su sve češće na meti hakera koji, inspirisani različitim motivima, lako dolaze do izuzetno osetljivih podataka o pacijentima kao što su krvna grupa, prepisana terapija i slično, direktno ugrožavajući ljudske živote. Naše iskustvo u radu sa zdravstvenim institucijama u regionu Zapadnog Balkana je da se najveći broj malicioznih softvera plasira kroz nedovoljno zaštićenu mrežu, mail servere i aplikacije. Zato smo kreirali poseban paket rešenja i specijalizovan tim koji će vam pomoći da bezbednosne rizike smanjite na minimum.


Prijavite korupciju i prevare putem imejl-adrese [email protected].

Ukoliko imate potrebu da nam se obratite prigovorom, predlažemo da to učinite putem imejl-adrese [email protected].


© PULSEC. All rights reserved.
Design by Moye Design.