The Complete View of Cybersecurity Excellence

Naši partneri

Cybersecurity iz svakog ugla

Dobrodošli na PULSE360, konferenciju koja donosi najsavremenije uvide u oblast cyber bezbednosti. Imaćete prilike da slušate o najnovijim trendovima i strategijama od inženjera PULSEC grupe i naših partnera koji će podeliti svoja praktična iskustva. Kao i da razgovarate sa stručnjacima u okviru dinamičnih panela, koji će obezbediti sveobuhvatno razumevanje izuzetne važnosti cyber bezbednosti u svim industrijama. Prva PULSE360 konferencija održana je u oktobru, 2023. godine u Beogradu.

Sveobuhvatan pristup cyber bezbednosti
Saznajte sve o najnovijim dešavanjima, regulativama i trendovima u oblasti. Edukujte se o širokom spektru tema kao što su cybersecurity rešenja, prevencija, detekcija, reagovanje na incidente i unapređenju bezbednosti u digitalnom okruženju.

Razmena iskustva i znanja
Centralni deo PULSE360 su predavanja koja praktično ispituju relevantne aspekte cyber bezbednosti, donoseći konkretne smernice. Predavači su inženjeri PULSEC grupe, koji prenose svoje iskustva u dizajnu i implementaciji bezbednosnih strategija.

Relevantne teme
Tokom PULSE360 panel diskusija, u kojima učestvuju vrsni poznavaoci tendencija u domenu cyber bezbednosti, relevantne teme razmatraju se iz više perspektiva, sa ciljem da se dobije potpuni uvid, neophodan za unapređenje bezbednosti kao apsolutnog prioriteta u digitalnoj eri.

Odgovori stručnjaka
PULSE360 rukovodiocima kompanija i inženjerima daje mogućnost da svoja pitanja postave stručnjacima zaduženim za upravljanje cybersecurity procesima organizacija iz finansijskog sektora, telekomunikacija, zdravstva, energetike i javnog sektora.

PULSE360 konferencija 2023

350+
Učesnika
20+
Predavača i panelista
2
Segmenta
14
Tema
PREDAVAČI 2023

Predavači na PULSE360 konferenciji 2023. godine bili su inženjeri PULSEC grupe, koji su na osnovu svog svakodnevnog rada govorili o dizajnu i implementaciji bezbednosnih strategija. Takođe, kroz partnerstvo sa kompanijama koje u svom portfoliju imaju najnaprednije tehnologije, praktično su ispitana dostupna rešenja i benefiti njihove upotrebe.

agenda konferencije pulse360 za 2023
PREDAVAČI 2023

Predavači na PULSE360 konferenciji 2023. godine bili su inženjeri PULSEC grupe, koji su na osnovu svog svakodnevnog rada govorili o dizajnu i implementaciji bezbednosnih strategija. Takođe, kroz partnerstvo sa kompanijama koje u svom portfoliju imaju najnaprednije tehnologije, praktično su ispitana dostupna rešenja i benefiti njihove upotrebe.

pulse360 predavači 2023

  Česta pitanja

  Ukoliko ne možete da pronađete odgovor na svoje pitanje, [email protected] i neko iz organizacionog tima će vas kontaktirati. 

  Kome je namenjena PULSE360 konferencija?

  Konferencija PULSE360 namenjena je prvenstveno menadžerima IT sektora, Cybersecurity menadžerima, Incident Responderima i Cybersecurity analitičarima, stručnjacima u oblasti cyber kriminala, kao i biznis korisnicima zainteresovanim da saznaju više o trendovima, regulativama i načinima kako zaštititi poslovanje svoje organizacije.

  Koji je radni jezik konferencije?

  Otvaranje, prezentacije, panel, obraćanja specijalnog gosta i svi prateći materijali su najvećim delom na srpskom jeziku. Ukoliko je radni jezik neke od prezentacija engleski – biće naznačeno u agendi.

  Kada se održava naredna PULSE360 konferencija?

  Naredna PULSE360 konferencija održaće se u oktobru 2024. Godine.

  Kako da kontaktiram organizatore konferencije za više informacija?

  Sva pitanja možete poslati na mejl [email protected]. Organizacioni tim će vas kontaktirati naosnovu vašeg upita.


  Prijavite korupciju i prevare putem imejl-adrese [email protected].

  Ukoliko imate potrebu da nam se obratite prigovorom, predlažemo da to učinite putem imejl-adrese [email protected].


  © PULSEC. All rights reserved.
  Design by Moye Design.