The Complete View of Cybersecurity Excellence

29 days 05 hours 53 minutes 50 seconds

Naši partneri

Cybersecurity iz svakog ugla

Dobrodošli na PULSE360, konferenciju koja donosi najsavremenije uvide u oblast cyber bezbednosti. Imaćete prilike da slušate o najnovijim trendovima i strategijama od inženjera PULSEC grupe i naših partnera koji će podeliti svoja praktična iskustva. Kao i da razgovarate sa stručnjacima u okviru dinamičnih panela, koji će obezbediti sveobuhvatno razumevanje izuzetne važnosti cyber bezbednosti u svim industrijama.

Sveobuhvatan pristup cyber bezbednosti
Saznajte sve o najnovijim dešavanjima, regulativama i trendovima u oblasti. Edukujte se o širokom spektru tema kao što su cybersecurity rešenja, prevencija, detekcija, reagovanje na incidente i unapređenju bezbednosti u digitalnom okruženju.

Razmena iskustva i znanja
Centralni deo PULSE360 su predavanja koja praktično ispituju relevantne aspekte cyber bezbednosti, donoseći konkretne smernice. Predavači su inženjeri PULSEC grupe, koji prenose svoje iskustva u dizajnu i implementaciji bezbednosnih strategija.

Relevantne teme
Tokom PULSE360 panel diskusija, u kojima učestvuju vrsni poznavaoci tendencija u domenu cyber bezbednosti, relevantne teme razmatraju se iz više perspektiva, sa ciljem da se dobije potpuni uvid, neophodan za unapređenje bezbednosti kao apsolutnog prioriteta u digitalnoj eri.

Odgovori stručnjaka
PULSE360 rukovodiocima kompanija i inženjerima daje mogućnost da svoja pitanja postave stručnjacima zaduženim za upravljanje cybersecurity procesima organizacija iz finansijskog sektora, telekomunikacija, zdravstva, energetike i javnog sektora.

Šta vas očekuje

 Uvid u najnovija cybersecurity rešenja
 Druženje uz muzički program

2
Segmenta
14
Tema
20+
Predavača i panelista
200+
Učesnika

Agenda

26. oktobar 2023. | 13:00-13:30

Registracija

26. oktobar 2023. | 13:30-14:00

Otvaranje

26. oktobar 2023. | 14:00-14:15

Pauza

26. oktobar 2023. | 14:15-18:00

Učesnici imaju priliku da biraju između prezentacija u okviru dva segmenta – PROTECTION360 i SOC360. 

Prezentacije u okviru PROTECTION360 segmenta usmerene su na vodeća tehnološka rešenja i njihovu implementaciju, dok se segment SOC360 fokusira na elemente i svakodnevne operacije modernog Security Operation Centra (IT forenziku, Threat Hunting, 24/7 monitoring, Incident Response…)

DETALJAN SPISAK PREDAVANJA BIĆE OBJAVLJEN NAKNADNO.

26. oktobar 2023. | 18:15-19:20

Panel

26. oktobar 2023. | 19:20-19:50

Specijalni gost

26. oktobar 2023. | 19:50-23:00

Večera sa muzičkim programom

Predavači

Upoznajte ljude koji stoje iza konferencije PULSE360: Oni su inženjeri PULSEC Grupe i cenjeni stručnjaci iz industrije koji su na čelu inovacija u cyber bezbednosti. Njihovi uvidi i iskustva će vam dati sve što vam je potrebno da samouvereno vladate sferom cyber bezbednosti.

CEO PULSEC grupe, sa 18 godina iskustva u sektoru informaciono komunikacionih tehnologija i dugogodišnjim radom na projektima razvoja i implementacije cybersecurity procedura i strategija, za korisnike širom regiona. Kao CTO PULSEC grupe, zadužen je za svakodnevne operacije, kreiranje strategijskog pristupa i rad svih inženjerskih timova u svim domenima.

Dejan Mališanović – CTO PULSEC

CTO PULSEC grupe, sa 20 godina iskustva u sektoru informaciono komunikacionih tehnologija i dugogodišnjim radom na projektima razvoja i implementacije cybersecurity procedura i strategija, za korisnike širom regiona. Kao CTO PULSEC grupe, zadužen je za svakodnevne operacije, kreiranje strategijskog pristupa i rad svih inženjerskih timova u svim domenima.

Direktor PULSOC bezbednosno operativnog centra, zadužen za planiranje, razvoj servisa i generalni učinak kompanije. Zadužen za poslove PULSOC-a na dve georedundantne lokacije – u Beogradu i Banja Luci.

Marko Martinović – direktor PULSOC

Direktor PULSOC bezbednosno operativnog centra, zadužen za planiranje, razvoj servisa i generalni učinak kompanije. Zadužen za poslove PULSOC na dve georedundantne lokacije – u Beogradu i Banja Luci.

Dugogodišnje iskustvo u IT industriji, sticao je na pozicijama System Engineer, Cloud Solution
Architect i Customer Engineer. U svojoj trenutnoj ulozi kao Technical Lead u kompaniji PULSEC,
Jovan je odgovoran za vođenje tehničkih timova, nadzor nad projektnim aktivnostima i kadrova.

Jovan Milosavljević – Engineering Manager PULSEC

Dugogodišnje iskustvo u IT industriji, sticao je na pozicijama System Engineer, Cloud Solution Architect i Customer Engineer. U svojoj trenutnoj ulozi kao Technical Lead u kompaniji PULSEC, Jovan je odgovoran za vođenje tehničkih timova, nadzor nad projektnim aktivnostima i kadrova.

Menadžer bezbednosno operativnog centra (SOC) u Beogradu, sa dugogodišnjim iskustvom na pozicijama Network Engineer, System Engineer, Network and System Security Engineer i sa istorijom razvoja SOC servisa kao Head of SOC services u prethodnoj kompaniji. Zadužen za razvoj SOC servisa, nadzor svakodnevnog rada i razvoj SOC tima kompanije PULSOC.

Petar Bajović – SOC menadžer PULSOC

Menadžer bezbednosno operativnog centra (SOC) u Beogradu, sa dugogodišnjim iskustvom na pozicijama Network Engineer, System Engineer, Network and System Security Engineer i sa istorijom razvoja SOC servisa kao Head of SOC services u prethodnoj kompaniji. Zadužen za razvoj SOC servisa, nadzor svakodnevnog rada i razvoj SOC tima kompanije PULSOC.

Inženjer i System Architect sa bogatim iskustvom u domenu industrijske bezbednosti. Diplomirao je
na Univerzitetu u Beogradu na odseku Elektroenergetski sistemi, stekavši titulu diplomiranog
inženjera elektrotehnike i računarstva. Svoju karijeru je započeo kao inženjer u IT sektoru, sa
posebnim fokusom na operativne tehnologije (OT). Trenutno obavlja funkciju Engineering Manager-
a za timove odgovorne za Endpoint Security, Secure Access i OT Security u kompaniji PULSEC.

Miodrag Milenković – Engineering Manager PULSEC

Inženjer i System Architect sa bogatim iskustvom u domenu industrijske bezbednosti. Diplomirao je na Univerzitetu u Beogradu na odseku Elektroenergetski sistemi, stekavši titulu diplomiranog inženjera elektrotehnike i računarstva. Svoju karijeru je započeo kao inženjer u IT sektoru, sa posebnim fokusom na operativne tehnologije (OT). Trenutno obavlja funkciju Engineering Manager-a za timove odgovorne za Endpoint Security, Secure Access i OT Security u kompaniji PULSEC.

Odgovoran za razvoj, implementaciju, projektovanje i održavanje cybersecurity sistema. Zadužen
za edukaciju korisnika o implementiranim rešenjima. Jedan od članova Incident Response tima
kompanije.

Bratislav Cekić – Cybersecurity Engineer PULSEC

Odgovoran za razvoj, implementaciju, projektovanje i održavanje cybersecurity sistema. Zadužen za edukaciju korisnika o implementiranim rešenjima. Jedan od članova Incident Response tima kompanije.

Registracija

Da li ste spremni da unapredite svoje znanje o cyber bezbednosti? Obezbedite svoje mesto na PULSE360 odmah i dobijate pristup najnovijim trendovima, strategijama i ekpertizi u ovoj oblasti. Pridružite nam se u podizanju važnosti digitalne bezbednosti u svim industrijama – registrujte se već danas.

Ostavljajući nam svoje lične podatke, saglasni ste da PULSEC može obraditi ove podatke za organizovanje i upravljanje događajem u skladu sa našim politikama i procedurama. Na samom događaju, učesnici će biti fotografisani kako bismo sadržaj podelili na društvenim mrežama i drugim marketinškim materijalima, uključujući veb stranicu i medijske članke. Registracijom za učešće na PULSE360 konferenciji dajete dozvolu PULSEC-u da koristi ove materijale u promotivne svrhe.

Česta pitanja

Sva dodatna pitanja možete poslati na mejl [email protected]. Organizacioni tim će vas kontaktirati na osnovu vašeg upita.

Kome je namenjena PULSE360 konferencija?

Konferencija PULSE360 namenjena je prvenstveno menadžerima IT sektora, Cybersecurity menadžerima, Incident Responderima i Cybersecurity analitičarima, stručnjacima u oblasti cyber kriminala, kao i biznis korisnicima zainteresovanim da saznaju više o trendovima, regulativama i načinima kako zaštititi poslovanje svoje organizacije.

Kako da se registrujem za konferenciju?

Možete se prijaviti za PULSE360 konferenciju putem forme, dostupne na veb stranici. Potrebno je samo da navedete potrebne informacije: ime i prezime, firmu i e-mail adresu. Pored toga, prilikom registracije možete naglasiti da li vam je potreban parking. Nakon popunjavanja obrasca, dobićete potvrdu registracije putem e-pošte.

Da li ću nakon registracije za konferenciju dobiti potvrdu o registraciji?

Prilikom prijave za konferenciju, putem registracione forme, navodite i adresu svoje elektronske pošte,
na koju će vam stići potvrda o registraciji. 

Koji je trošak registracije za konferenciju?

Registracija za konferenciju i kasnije organizovano druženje uz muzički program je besplatna. Svim predavanjima i panelima moguće je prisustvovati bez naknade, uz prethodnu prijavu putem registracione forme. Osobama registrovanim za konferenciju biće omogućeno prisustvo, a po dolasku na samu lokaciju, potrebno je da se prijavite na registracionom pultu, gde ćete dobiti svoju akreditaciju uz koju ćete uzeti učešće u svim segmentima konferencije

Koja je procedura ukoliko se registrujem, ali ipak ustanovim da ne mogu da dođem na konferenciju?

U slučaju da se registrujete za konferenciju, ali pred njeno održavanje shvatite da niste u mogućnosti da prisustvujete, zamolili bismo da o tome obavestite organizaciju konferencije na mejl [email protected].

Da li mogu dovesti dodatnog gosta na konferenciju?

Registracija svih učesnika konferencije je obavezna. U slučaju da ste se registrovali, a koleginica/kolega ili saradnica/saradnik žele da vam se pridruže – i oni moraju zasebno popuniti registracionu formu kako bi ih na licu mesta dočekala akreditacija za događaj i kako bi putem imejla dobijali sve informacije u vezi konferencije.

Koji je dress code konferencije?

Dress code konferencije naziva se Business360. Pod ovim konceptom, koji oslikava različite uglove iz kojih će se tokom konferencije posmatrati cybersecurity, podrazumevamo različite uglove na poslovni dress code, koji se može kretati od formalnijeg ka business casual.

Koji je radni jezik konferencije?

Otvaranje, prezentacije, panel, obraćanje specijalnog gosta i svi prateći materijali biće najvećim delom održana na srpskom jeziku. Ukoliko je radni jezik neke od prezentacija engleski – biće naznačeno u agendi.

Da li su tokom konferencije obezbeđeni obroci?

U pauzama konferencije je planirano posluženje u vidu užine i pića, dok po okončanju panela i sesije sa specijalnim gostom, sledi večera uz muzički nastup.

Da li će i u koje svrhe biti korišćeni foto i video materijali nastali na konferenciji?

U toku konferencije snimatelji i fotografi će beležiti atmosferu sa konferencije, panele i predavanja. Ovi materijali biće korišćeni u svrhu promocije konferencije, odnosno objavljivani na: stranici konferencije, društvenim mrežama kompanije PULSEC, u okviru tekstova medija i u marketinškim materijalima.
Prijavom na konferenciju učesnici daju dozvolu da se ovi materijali objave bez dodatnih odobrenja ili uvida u materijale.

Da li je dostupan parking na lokaciji?

Na lokaciji je dostupan parking. Da biste ostvarili pravo na besplatan parking tokom celog trajanja
događaja, potrebno je da se za ovu opciju prijavite tokom registracije. Organizatori konferencije će vas potom kontaktirati za dodatne detalje i informacije.

Kako da kontaktiram organizatore konferencije za više informacija?

Sva pitanja možete poslati na mejl [email protected]. Organizacioni tim će vas kontaktirati naosnovu vašeg upita.

PROTECTION360 I SOC360

Kako su organizovani PROTECTION360 i SOC360 segment, obzirom da se održavaju u isto vreme?

U skladu sa agendom događaja, nakon otvaranja konferencije učesnici mogu birati između dva segmenta (track-a). Istovremeno, u dve odvojene sale predavači pripremaju PROTECTION360 track i SOC360 track. Fokus prezentacija u okviru PROTECTION360 segmenta je na sveobuhvatnom pristupu i pogledu na najnovija i najnaprednija rešenja, kao i izazovima sa kojima se možemo susresti tokom kreiranja i implementacije cybersecurity pristupa. SOC360 je segment posvećen servisima, tako da će teme predavanja biti u bliskoj vezi sa organizacijom i funkcionisanjem modernog Security Operation Centra.
Svaki segment sastoji se od sedam petnaestominutnih prezentacija, između kojih su predviđene kraće pauze.

Koliko predavanja se održava u okviru PROTECTION360 i SOC360 segmenta konferencije?

PROTECTION360 i SOC360 segment održavaju se istovremeno, a u okviru svakog biće održano sedam petnaestominutnih prezentacija, sa kraćim pauzama. Teme predavanja i informacije o predavačima
dostupne su u okviru agende – koja će biti dostupna na sajtu, a u fizičkoj formi uručena učesnicima prilikom prijave na registracionom pultu na dan konferencije.

Da li je potrebno posebno se prijaviti za prisustvovanje PROTECTION360 i SOC360 segmentu?

Posebna prijava za prisustvovanje predavanjima u okviru PROTECTION360 i SOC360 segmenta nije neophodna. Prijava za PULSE360 konferenciju putem registracione forme na stranici konferencije omogućava vam besplatno prisustvo svim sadržajima, uključujući PROTECTION360 i SOC360 track-ove. U skladu sa sopstvenim interesovanjima, možete posetiti neku ili sve prezentacije koje su PULSEC eksperti pripremili u saradnji sa vodećim tehnološkim kompanijama u oblasti.

Da li je tokom trajanja predavanja u toku segmenata PROTECTION360 i SOC360, odabirom jednog od ova dva track-a, odabiram da slušam sve prezentacije predviđene za taj segment?

PROTECTION360 i SOC360 track se odigravaju istovremeno i svaki se sastoji iz sedam predavanja između
kojih postoje kratke pauze. Ove pauze omogućavaju vam da pređete iz sale u salu – tako da, ako ste
slušali prvo predavanje u okviru PROTECTION360 segmenta, možete otići na drugu prezentaciju u okviru
SOC360. Fleksibilni ste u odabiru predavanja koje biste slušali.

Da li postoji mogućnost da u toku predavanja učesnici postavljaju pitanja predavačima?

Predavanja su interaktivna, tako da se ohrabruje postavljanje pitanja. Takođe, predavači su dostupni i za naknadne konsultacije u slučaju da i nakon same prezentacije imate dodatna pitanja u vezi sa predstavljenim servisima i tehnologijama.


Prijavite korupciju i prevare putem imejl-adrese [email protected]


© PULSEC. All rights reserved.
Design by Moye Design.